20 felii de sunca
brocolii
2-3 oua
piper
500 ml lapte
branza rasa
brocolii
2-3 oua
piper
500 ml lapte
branza rasa
Preparare:
Se unge o tava cu unt, se pune brocoli in feliile de sunca cate 2-3 bucatele din floare (eu le cumpar congelate daca nu, se fieb imainte putin in apa cu putina sare) se ruleaza si se aseaza una langa alta in tava. Se bat ouale intregi si se toarna peste rulouri, pe urma se face un sos bechamel din faina si lapte se condimenteaza cu vegeta si piper si se toarna peste (sosul se face din 500 ml lapte sau mai mult sa fie din belsug).
Se rade cascaval deasupra. Se da la cuptor la foc potrivit ca 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este foarte delicios si usor
Pofta buna!
Se rade cascaval deasupra. Se da la cuptor la foc potrivit ca 180 grade pana se rumeneste deasupra. Este foarte delicios si usor
Pofta buna!
Mentiuni:
Se poate servi si cu cartofi pai.
Timp Preparare: 30 '
Complexitate: redusa
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu