Ceafa de porc umpluta cu carne


4 bucati de ceafa de porc groase de un deget
100 g branza Philadelphia(arata ca untul.Nu stiu daca la noi in tara se gaseste sub acelasi nume)
cateva cepe verzi(dupa gust)
marar proaspat(dupa gust)
ulei pt. prajit
sare

Pt. garnitura:
4 linguri de iaurt natural
1 radacina de marar
2 cepe verzi
sare

Preparare:

Se toaca fin ceapa verde,la fel si mararul,care se amesteca cu branza.
La fiecare bucata de carne,se realizeaza o taietura pentru a forma un buzunar.
Apoi se umplu buzunarele cu amestecul de branza,se inchid cu scobitori si se pun la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Cepele verzi se spala si se toaca mai gros,apoi se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg.
Carnea se serveste calda impreuna cu radacina de marar,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu marar tocat fin.

Mentiuni:

Exista un truc pentru ca umplutura sa nu iasa din carne in timpul prajirii:
ceafa se umple cu bucatele de paine si se pune la fiert.Apoi se scoate painea si se poate umple fiecare bucata de carne cu branza.
Timp Preparare: 1 h 
Complexitate: redusa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu