250 ml otet
750 ml apa
4 catei usturoi
1 lingurita cimbru (sau ramurica daca aveti)
1 foaie de dafin
1 lingurita piper boabe
1 lingurita coriandru (e facultativ, eu nu am pus)
1 lingura tarhon
1 lingura miere sau zahar
750 ml apa
4 catei usturoi
1 lingurita cimbru (sau ramurica daca aveti)
1 foaie de dafin
1 lingurita piper boabe
1 lingurita coriandru (e facultativ, eu nu am pus)
1 lingura tarhon
1 lingura miere sau zahar
Preparare:
Punem apa la fiert, adaugam otetul si cand da in clocot punem si cateii de usturoi zdrobiti. Condimentam cu cimbru, tarhon, piper boabe, zahar (sau miere, eu am pus zahar) si foaia de dafin. Lasam sa fiarba in aceasta formatie 5 minute. Lasam sa raceasca si apoi se strecoara, se pune intr-o sticla.
Folosim la diferite salate.
Folosim la diferite salate.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu