Otet Pentru Salate


250 ml otet
750 ml apa
4 catei usturoi
1 lingurita cimbru (sau ramurica daca aveti)
1 foaie de dafin
1 lingurita piper boabe
1 lingurita coriandru (e facultativ, eu nu am pus)
1 lingura tarhon
1 lingura miere sau zahar

Preparare:

Punem apa la fiert, adaugam otetul si cand da in clocot punem si cateii de usturoi zdrobiti. Condimentam cu cimbru, tarhon, piper boabe, zahar (sau miere, eu am pus zahar) si foaia de dafin. Lasam sa fiarba in aceasta formatie 5 minute. Lasam sa raceasca si apoi se strecoara, se pune intr-o sticla.
Folosim la diferite salate.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Imagini Preparare:


  • Otet Pentru Salate - Foto 1
  •  
  • Otet Pentru Salate - Foto 2
  •  
  • Otet Pentru Salate - Foto 3

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu