Carnati Umpluti la Gratar


4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri)
100 gr cascaval
2 linguri mustar iute (sau dulce)
2 linguri ketchup
1 ceapa mica
felii de slanina taiata subtire

Preparare:

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.

Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.

Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.

Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.

Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.

Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Imagini Preparare:


  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 1
  •  
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 2
  •  
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 3
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 4
  •  
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 5
  •  
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 6
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 7
  •  
  • Carnati Umpluti la Gratar - Foto 8

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu